Menu Sluiten

Onze diensten

Klik op de foto’s voor meer informatie

Containertransport

Wij hebben ons gespecialiseerd in het vervoer van containers, volgt continu de ontwikkelingen van deze tijd. Ozer Transport probeert om zo effectief en efficiënt mogelijk uw transport opdrachten uit te voeren. Daarom kunnen wij in overleg met de rederijen uw importcontainer weer hergebruiken voor uw export lading om zo containerhandlings te voorkomen.

Ozer Transport heeft elke dag mogelijkheden in Rotterdam en Antwerpen voor aan- en aflevering van containers.

Geconditioneerd Transport

Ozer Transport heeft zich als bedrijf gespecialiseerd in het transport van koel- en diepvriesproducten. Koel / vriescombinaties in een gecontroleerde omgeving  is onze specialiteit.

AGF / Sierteelt

Ozer Transport is gespecialiseerd in het logistiek verwerken en geconditioneerd vervoeren van sierteeltproducten. Ook landelijke distributie behoort tot de mogelijkheden. In samenwerking met gerenommeerde partners zijn wij in staat uw producten 7 dagen per week – binnen 24 uur – af te leveren op de door u gewenste locatie.

Distributie

Heb je één pallet, deelzendingen, groupage of spoedopdrachten? Ozer Transport zorgt ervoor dat je goederen op de juiste manier én op tijd geleverd worden door heel Benelux.